Τηλ : 2741081840

Αναβάθμιση Υπολογιστών

Δώσε νέα πνοή και αξία στον Υπολογιστή ή το Laptop σου με μία απλή αναβάθμιση. Συμβουλέψου τους ειδικούς και μην ξοδεύεις άδικα τα χρήματα σου σε καινούρια μηχανήματα.

Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, ο Υπολογιστής σου μετά την αναβάθμιση θα έχει παραπάνω ταχύτητα από έναν καινούριο! Στον κόσμο της τεχνολογίας τα πάντα είναι μαθηματικά, όχι ομορφιά και νιότη! Επέλεξε την αναβάθμιση σου!

Όλες οι παρακάτω προσφορές αναβαθμίσεων περιλαμβάνουν το συνολικό κόστος, Υλικού και Υπηρεσίας.

  • Στην αναβάθμιση με Σκληρό Δίσκο SSD, αυξάνεται η ταχύτητα του Υπολογιστή άμεσα, χωρίς καμία άλλη παρέμβαση. Η χωρητικότητα του συγκεκριμένου δίσκου, ξεκινάει από 120GB έως και 2TB. Πέρα από την ταχύτητα, προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη διασφάλιση των αρχείων, καταναλώνει λιγότερο ρεύμα και είναι πιο ελαφρύς.
  • Στην αναβάθμιση της Μνήμης Ram, αυξάνεται η δυνατότητα του Υπολογιστή να μπορεί να επεξεργαστεί παραπάνω προγράμματα ταυτόχρονα χωρίς να κολλάει. Για παράδειγμα, παραπάνω καρτέλες ανοιχτές στους περιηγητές (Google Chrome, Mozilla κλπ), παραπάνω αρχεία κειμένου ανοιχτά για επεξεργασία (Word κλπ), περισσότερες εφαρμογές ταυτόχρονα ενεργές (Skype, E-mail, Movie Maker, Browser κλπ).
  • Στην αναβάθμιση της Κάρτας Γραφικών, αυξάνεται η δύναμη του Υπολογιστή και δίνεται η δυνατότητα επεξεργασίας πολύπλοκων εφαρμογών (Photoshop, AutoCAD, Νέα Παιχνίδια κλπ) και βελτιώνει σαν σύνολο τον Υπολογιστή. Ακόμη, δίνει τη δυνατότητα αναπαραγωγής εικόνας σε περισσότερες από μία οθόνη.
  • Στην αναβάθμιση του Επεξεργαστή, αυξάνεται η δύναμη του Υπολογιστή. Ένας καλύτερος επεξεργαστής επιφέρει αύξηση στην ταχύτητα, δίνει την δυνατότητα επεξεργασίας πολύπλοκων εφαρμογών (Photoshop, AutoCAD, Νέα Παιχνίδια κλπ) και βελτιώνει σαν σύνολο τον Υπολογιστή.
  • Με τον υπερχρονισμό (overclocking) ο υπολογιστής θα ξεπεράσει τον εαυτό του και τις προσδοκίες σας. Θα βελτιωθούν σημαντικά η ταχύτητα και η απόδοση σε απαιτητικές εφαρμογές-παιχνίδια.
  • Με την προσθήκη ανεξάρτητης Κάρτας Ήχου, βελτιώνεται η ποιότητα του ήχου που αναπαράγει ο Υπολογιστής. Δίνεται ακόμη η δυνατότητα προσθήκης και πλήρους αξιοποίησης ηχοσυστήματος υψηλών προδιαγραφών.
Εγκατάσταση SSD Σκληρού Δίσκου

Εγκατάσταση SSD Σκληρού Δίσκου

 από 89€

 1-2 ημέρες

Αναβάθμιση / Αύξηση Μνήμης Ram

Αναβάθμιση / Αύξηση Μνήμης Ram

 από 35€

 1 ημέρα

Αλλαγή Κάρτας Γραφικών

Αλλαγή Κάρτας Γραφικών

 από 69€

 1-2 ημέρες

Αλλαγή Επεξεργαστή

Αλλαγή Επεξεργαστή

 από 35€

 1-3 ημέρες

Υπερχρονισμός / Overclocking

Υπερχρονισμός / Overclocking

 από 24€

1-2 ημέρες

Προσθήκη Κάρτας Ήχου

Προσθήκη Κάρτας Ήχου

 από 25€

1-2 ημέρες