Τηλ : 2741081840

Συστήματα Δικτύων – Internet

Τα δίκτυα αποτελούν καθημερινό κομμάτι της ζωή μας. Είτε αφορά το Wifi στο Laptop, είτε το γρήγορο διαμοιρασμό ταινιών στην τηλεόραση από τον υπολογιστή, είτε την παροχή Internet με ασφάλεια σε ξενοδοχειακές μονάδες με πολυάριθμα δωμάτια, η εταιρεία μας παρέχει σύγχρονες, άμεσες και οικονομικές λύσεις, χρησιμοποιώντας πάντα την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

 

Η εξειδικευμένη ομάδα της Alpha NetworX, έχοντας κατασκευάσει και βελτιώσει πολυάριθμα ενσύρματα και ασύρματα δίκτυα πρόσβασης στο Internet, σε Ελλάδα και εξωτερικό, παρέχει υπηρεσίες Μελέτης, Αποσφαλμάτωσης, Κατασκευής και Βελτίωσης δικτυών εξατομικευμένων στις δικές σας ανάγκες.

• Γλυτώστε Χρόνο και Χρήματα αξιοποιώντας την τεχνική εμπειρία της ομάδας μας, κατά την επιλογή δικτυακού εξοπλισμού

• Αντιμετωπίστε κάθε σφάλμα δικτύου που προκύπτει απρόβλεπτα, όπως αποσυνδέσεις, χαμηλή ταχύτητα, εξαφάνιση δικτυακών εκτυπωτών και δίσκων

• Κατασκευάστε το νέο σας δίκτυο με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές, στις καλύτερες τιμές της αγοράς

• Βελτιώστε την υπάρχουσα υποδομή δικτύου σας, και επωφεληθείτε έξυπνα από τον υφιστάμενο εξοπλισμό σας, χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία της Alpha NetworX!

 

 

 

 

Αρχική Σύνδεση Internet

Αρχική Σύνδεση Internet

Ο τεχνικός έρχεται στο χώρο σας και αποκτάτε internet άμεσα και αποτελεσματικά. Η σύνδεση περιλαμβάνει τη ρύθμιση ενός modem ή router και γίνεται σε έως δύο υπολογιστές.

 από 25€

 1-2 ώρες

Διασφάλιση - Αυτόματο Backup Δεδομένων

Διασφάλιση - Αυτόματο Backup Δεδομένων

Αντιμετωπίστε απειλές όπως Ransomware, Ιούς, κατεστραμμένους σκληρούς δίσκους και απώλεια δεδομένων από λάθος χειρισμούς, με τα υπερσύγχρονα συστήματα της Alpha NetworX! Ξεχάστε τις επαναλαμβανόμενες διαδικασίες, τα στικάκια και τις αντιγραφές αρχείων! Η εταιρεία μας παρέχει πλήρως αυτοματοποιημένες λύσεις Backup των δεδομένων σας, τοπικά ή και στο Cloud, με χαμηλό κόστος και υψηλή αξιοπιστία!

 από 20€

 1-2 ημέρες

Δημιουργία WiFi Hotspot με Login Page

Δημιουργία WiFi Hotspot με Login Page

Σε ξενοδοχειακές μονάδες, χώρους εστίασης και αναψυχής καθώς και όπου χρειάζεται ασύρματη κάλυψη Internet μέσω Wifi σε πολυάριθμες συσκευές, η λύση δημιουργίας ενός Wifi Hotspot συστήματος αποτελεί την πιο σύγχρονη και ασφαλή λύση. Καλέστε μας στο 2112131126 για μια ΔΩΡΕΑΝ εκτίμηση στο χώρο σας!

 από 250€

 3-15 ημέρες

Διαμοιρασμός Αρχείων

Διαμοιρασμός Αρχείων

Μοιραστείτε τα αρχεία σας εύκολα και γρήγορα με τους συναδέλφους σας, ακόμα κι αν βρίσκονται σε άλλο όροφο! Αφορά για χώρους που εντάσσονται στο ίδιο δίκτυο.

 από 20€

 1-2 ημέρες