Κεντρικά : 2112131126 | Κατάστημα Κορίνθου : 2741081840

Marketing & Προώθηση Επιχειρήσεων

Κάθε επιχείρηση έχει έναν και μοναδικό λόγο ύπαρξης: το κέρδος. Αυτό προκύπτει από πωλήσεις, οι οποίες προέρχονται από προσέλευση ολοένα και περισσότερων πελατών. Ωστόσο, στην περίοδο που διανύουμε, η οποία και είναι στο αποκορύφωμα της οικονομικής κρίσης, οι επιχειρήσεις δεν κερδοφορούν, οι πελάτες δεν εμφανίζονται, οι επιχειρήσεις αποκτούν ζημίες, συρρικνώνονται και στο τέλος κλείνουν.
Η μοναδική λύση για την εύρεση πελατών και την αύξηση των πωλήσεων είναι η προώθηση, η οποία και βασίζεται σε ένα ισχυρό Marketing Plan. Φυσικά, το να δημιουργηθεί ένα Τμήμα Marketing κοστίζει και πόσο μάλλον όταν οι άνθρωποι που το απαρτίζουν έχουν στοχοπροσήλωση στο Κλασσικό Marketing.
Εμείς προσφέρουμε ένα επαναστατικό Marketing, οικονομικό, προσιτό, κατανοητό, υπερσύγχρονο, ικανό να εκτινάξει τις Πωλήσεις της κάθε επιχείρησης! Συγκεκριμένα, αναλύουμε τις δυνατότητες και τις ανάγκες του συνεργάτη μας και προχωρούμε στα εξής:

  • Δημιουργία Website

– Δε νοείται στις μέρες μας επιχείρηση χωρίς website, εύχρηστο, λειτουργικό σε κάθε είδους ηλεκτρονική συσκευή (Η/Υ, tablet, κινητό).
– Εφόσον ο συνεργάτης μας δεν έχει έτοιμο το υλικό για την ιστοσελίδα του, του το ετοιμάζουμε εμείς! Φωτογραφίζουμε τον χώρο και τα προϊόντα του και δημιουργούμε τα κατάλληλα κείμενα, ώστε να παρουσιαστεί η επιχείρηση και το προϊόν με τον πλέον καλύτερο τρόπο.

  • Google Adwords

– Η Google Adwords είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο αποτελεσματικές πλατφόρμες για την προβολή και την προώθηση πωλήσεων στο Internet. Η Google Adwords προσφέρει μια σειρά από εργαλεία για να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα του website μιας επιχείρησης. Έτσι, με την αναζήτηση μιας λέξης-κλειδί στο Google από τον εκάστοτε χρήστη, η επιθυμητή επιχείρηση εμφανίζεται πρώτη στα αποτελέσματα σε σχέση με αντίστοιχες ομοειδείς επιχειρήσεις.

  • Δημιουργία Social Media

– Σελίδα Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, προσαρμοσμένη στις ανάγκες της επιχείρησης, ανάλογα με το πεδίο και την περιοχή στην οποία εδράζεται. Τα συγκεκριμένα μέσα μπορεί μεν να είναι εύκολα προσβάσιμα, αλλά η δημιουργία τους είναι κρίσιμη, καθώς το παραμικρό λάθος μπορεί να κοστίσει στην επιχείρηση.

  • Προώθηση μέσω Social Media

– Στοχευμένες διαφημίσεις για την επιχείρηση, οι οποίες θα αποφέρουν σε αυτή και το ανάλογο καταναλωτικό κοινό. Συνήθως, οι συνδυασμένες διαφημίσεις μέσω Facebook & Instagram είναι και οι πιο αποτελεσματικές.

  • Στοχευμένα μηνύματα προς καταναλωτές μέσω μαζικών e-mail ή SMS

– Κρατούμε συνεχώς ενεργούς τους πελάτες μιας επιχείρησης, μέσω στοχευμένων μηνυμάτων προς εκείνους με νέες προσφορές ή δραστηριότητες ή νέα της επιχείρησης. Εφόσον, έχουμε εγκαταστήσει το κατάλληλο δίκτυο στην επιχείρηση, έχουμε συλλέξει τα στοιχεία των πελατών και έπειτα μπορούμε να τους αποστείλουμε το κατάλληλο μήνυμα, εκείνο που θα δημιουργήσει την εμπιστοσύνη με τον πελάτη και θα κάνει την επιχείρηση ακόμα πιο δυνατή.