Κεντρικά : 2112131126 | Κατάστημα Κορίνθου : 2741081840

Digital Marketing & Προώθηση Επιχειρήσεων

Οι επιχειρήσεις της Ελλάδα του σήμερα, χρειάζονται διαφοροποίηση και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα ώστε να επιβιώσουν τη δυσμενή οικονομική πραγματικότητα.

Η Alpha NetworX στηρίζεται στην τεχνολογία και τις γνώσεις και προσφέρει  ένα επαναστατικό Marketing, οικονομικό, προσιτό, κατανοητό, υπερσύγχρονο, ικανό να εκτινάξει τις Πωλήσεις της κάθε επιχείρησης! Συγκεκριμένα, αναλύουμε τις δυνατότητες και τις ανάγκες σας και προχωρούμε στα εξής:

  • Κατασκευή Ιστοσελίδας (Website)
(Για περισσότερες λεπτομέρειες, κάντε κλικ ΕΔΩ)

– Κρίνεται πλέον απαραίτητο για μία επιχείρηση να διαθέτει site, το οποίο θα την αναδεικνύει, θα εκπέμπει κύρος, θα την εκφράζει, θα είναι εύχρηστο και λειτουργικό σε κάθε είδους ηλεκτρονική συσκευή (Η/Υ, tablet, κινητό).
– Οι Ιστοσελίδες δεν είναι μόνο τα e-shop (ηλεκτρονικά καταστήματα) τα οποία εξυπηρετούν online αγορές. Η πλειοψηφία των Ιστοσελίδων είναι site προβολής και παρουσίασης της εταιρείας σαν σύνολο, ανεξαρτήτως αν προσφέρει υπηρεσίες, προϊόντα, αν είναι ΜΚΟ ή αν αφορά προσωπικό portfolio ενός ατόμου κ.ά.

  • Google Adwords

– Η Google Adwords είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές πλατφόρμες για την προβολή και την προώθηση πωλήσεων στο Internet. Η Google Adwords προσφέρει μια σειρά από εργαλεία για να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα του website μιας επιχείρησης. Πιο συγκεκριμένα, ανεβάζει το site στις πρώτες θέσεις της αναζήτησης της Google όταν ο χρήστης αναζητά κάποιο θέμα που περιέχεται στη συγκεκριμένη Ιστοσελίδα.

  • Δημιουργία Social Media

– Δημιουργία εξ’αρχής ή μεταλλαγής της υπάρχουσας σελίδας Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, προσαρμοσμένη στις ανάγκες της επιχείρησης σας. Παρουσιάζεται σε ένα εύκολα προσβάσιμο περιβάλλον από τον χρήστη η εταιρείας σας και ό,τι εκείνη προσφέρει. Έτσι η προωθητική εκστρατεία “βρίσκει” και τους χρήστες οι οποίοι συνδέονται το μεγαλύτερο διάστημα του χρόνου τους στα social media.

  • Προώθηση μέσω Social Media

– Στοχευμένες διαφημίσεις της εταιρείας σας, εξαιρετικά χαμηλού κόστους, οι οποίες ωστόσο με την κατάλληλη προσαρμογή, προσφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα! Έτσι έρχεστε πιο κοντά με τους πελάτες σας, έχετε μία ενεργή παρουσία στο Internet και αυξάνετε τα κέρδη σας!

  • Στοχευμένα μηνύματα προς καταναλωτές μέσω μαζικών e-mail ή SMS

– Κρατούμε συνεχώς ενεργούς τους πελάτες μιας επιχείρησης, μέσω στοχευμένων μηνυμάτων προς εκείνους με νέες προσφορές ή δραστηριότητες ή νέα της επιχείρησης.